Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گفت: یکی از شاخصه‌های مهم توسعه یافتگی کشور‌ها توسعه یافتگی شرکت‌های اب و فاضلاب آنهاست و این موضوع به آن بستگی دارد.   به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، حسین اسماعیلیان مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد در دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب که با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در مشهد در حال برگزاری است گفت: سابقه مطالعات فاضلاب‌های شهری مشهد به عنوان دومین کلانشهر کشور به دهه ٥٠ بر می‌گردد و ما از سال ١٣٥٣ مطالعات خود را آغاز نموده ایم ، اما تا سال ١٣٧٣ عملیاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی تصریح کرد: تا کنون حدود ٣ هزار و ٤٠٠ کیلومتر از ٤ هزار ٨٠٠ کیلومتر این شهر در محدوده پوشش شبکه‌های جمع آوری فاضلاب بوده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گفت: در سال ٩٥ و ٩٦ مبلغی بیش از ١٠٠میلیار تومان برای مدیریت آب اختصاص داده شد.

اسماعیلیان افزود: سهم اعتبارات عمرانی کاهش پیدا کرده و اعتبارات حاشیه شهر‌ها با پیگیری استانداری برای شرکت آب و فاضلاب اختصاص یافت که ٣٠٧ کیلومتر اجرای شبکه‌های فاضلاب را توانستیم انجام دهیم. عمدتا در نواحی و حاشیه شهر مشهد در حال فعالیت هستیم وی تصریح کرد: ما در شبکه به نسبت میانگین کشور جلو هستیم و پوشش ٧٠ درصدی را داریم ؛ اما در حوزه تصفیه بندی خانه‌های فاضلاب که هزینه زیادی هم می‌برد عقب مانده ایم و تا کنون ١٤٣ هزار تصفیه خانه در حال ساخت است که افق و آینده ای که برای آن رقم تا سال‌های آتی میبینیم حدود ٤٩٩ هزار تصفیه خانه می باشد.
مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گفت: ما هزار و ٤٠٠ کیلومتر شبکه باقی مانده داریم و برای تکمیل این شبکه ٧٠٠میلیار تومان اعتبار نیاز است و در بخش تصفیه خانه اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آن  ٢هزار میلیار تومان است ؛ این درحالی است که اعتبار دولتی ما ٨ میلیارد تومان است.
انتهای پیام//آ.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • «سیاوش عبدی» مشاور مدیرعامل، مدیر گروه روابط‌عمومی و حوزه مدیرعامل شد